Glas

Glas

Wij kiezen bewust voor 100% Belgisch glas die voldoet aan de EPB norm.

Van veiligheidsglas voor traphallen, tot akoestisch glas voor de babykamer. Dubbel glas voor wie er warm wil inzetten tot driedubbel glas, omdat het kan. Onze productreeks is heel uitgebreid, maar zorgvuldig uitgekozen.

Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner voor de plaatsing van het glas. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

Offerte aanvragen
Image

Kies een uitvoering die perfect bij jou past

Image

Driedubbele beglazing

Dankzij dit ongelooflijk isolerend glas kan een levensomgeving samengesteld worden uit grote beglaasde ruimtes. Dit alles met beperkte verwarmingskosten.
Image

Dubbele beglazing

Het gebruik van superisolerend glas zoals deze dubbele beglazing is noodzakelijk voor het bekomen van de isolatiewaarden die recht geven op een premie.
Image

Zonwerende beglazing

Deze beglazing geeft een hoge lichttransmissie voor een zeer lage zontoetredingsfactor. Tevens heeft deze beglazing een erg lange levensduur garandeert.
Image

Akoestische beglazing

Geluidsoverlast is een belangrijke stress-factor, vooral binnen de intimiteit van de eigen woning. Met deze efficiënte beglazing creëren we een stille binnenruimte.
Image

Veiligheidsglas

Doordat de glasstukken niet loskomen, vermindert het veiligheidsglas het risico op snijwonden. In dakbeglazing is gelaagd glas verplicht voor de binnenzijde.
Image

Decoratie

Ook voor een iets specialer glas kan je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierglas, spiegelglas, zwart glas, gekleurd glas, ...
Interesse in de plaatsing van glas?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Waarom kiezen voor De Boever?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Premium Partner Schüco, Installer van Reynaers en Ambassador van Renson