Ramen en deuren
in PVC

Ramen en deuren laten licht en lucht toe in je woning. Tevens bieden ze bescherming en creëren ze een uitzicht op de omgeving. PVC ramen en deuren bieden trouwens een uitstekende akoestische en thermische isolatie.

PVC ramen en deuren van Schüco voldoen aan jouw stijl en smaak, van een moderne tot een klassieke look.

Als partner van Schüco helpen wij je graag bij jouw keuze. Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

offerte aanvragen
Image
Image

De beste isolatie met Schüco

De PVC ramen en deuren van Schüco bieden volgende voordelen t.o.v. andere merken:

  • Onklopbare isolatiewaarden door het 7-kamerprofiel, de 3 rubberdichtingen, de exclusieve kuntststofsamenstelling en vormgeving. Dit is uitermate belangrijk voor het behalen van het laagst mogelijke E-Peil
  • Als een van de grootste Schüco partners in België bieden wij onze klanten het luxe aanbod van 4 verschillende stijlen: Classic – Rustic – Rondo – Plana. Voor elke bouwstijl een gepast raamprofiel. Dat is uniek en elders niet te verkrijgen.
  • Duurzaam raam- en deurbeslag. Binnen de professionele markt staat Schüco erg hoog aangeschreven omdat er geen problemen zijn met slecht werkende scharnieren en sluitingen.
  • Standaard werkt Schüco met verborgen raamscharnieren en verdoken afwatering, voor een mooi esthetisch resultaat.
bekijk realisaties

Waarom kiezen voor
De Boever Ramen & Deuren BV?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaren ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Het beste E-peil behaal je met de producten van De Boever Ramen & Deuren BV
Interesse om samen te werken met De Boever Ramen & Deuren BV?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Enkele getuigenissen

Onze renovatie kwam met de nodige uitdagingen qua ramen, maar het Team De Boever deinsde hier niet voor terug. We konden rekenen op een doordachte en professionele aanpak. Afgesproken timing en prijs werden nagekomen. Dank voor de correcte en vlotte service! We zijn tevreden!

A.V.

Zeer prachtig werk geleverd. Veel aandacht voor alles van details in opmeten tot het effectief plaatsen. En rap in handelen.

Y.V.

Tevreden over deze firma. Kwaliteit-service top! Goede communicatie! Ze zijn van hun woord.

E.D.

ramen en deuren