Screens

Screens halen het beste uit de zon. De zon zorgt niet alleen op een natuurlijke manier voor warmte in huis, zonlicht draagt ook bij tot een beter welzijnsgevoel.

Maar wanneer de zon te fel schijnt of te laag staat, moeten we ingrijpen. Screens of doekzonwering aan de buitenkant van de woning helpen je om een heel jaar lang van je woning te genieten, mét behoud van doorkijk naar buiten.

Voor de bediening het je volgende opties: via een schakelaar, automatisch naargelang zon- of windintensiteit en bediening via smartphone, tablet of pc (met programmatie).

Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner voor de plaatsing van screens. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

offerte aanvragen
  • ramen en deuren
  • ramen en deuren
  • ramen en deuren

Waarom kiezen voor
De Boever Ramen & Deuren BV?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaren ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Het beste E-peil behaal je met de producten van De Boever Ramen & Deuren BV
Interesse om samen te werken met De Boever Ramen & Deuren BV?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Enkele getuigenissen

Onze renovatie kwam met de nodige uitdagingen qua ramen, maar het Team De Boever deinsde hier niet voor terug. We konden rekenen op een doordachte en professionele aanpak. Afgesproken timing en prijs werden nagekomen. Dank voor de correcte en vlotte service! We zijn tevreden!

A.V.

Zeer prachtig werk geleverd. Veel aandacht voor alles van details in opmeten tot het effectief plaatsen. En rap in handelen.

Y.V.

Tevreden over deze firma. Kwaliteit-service top! Goede communicatie! Ze zijn van hun woord.

E.D.

ramen en deuren