Ramen & Deuren in aluminium

Image

Ramen & Deuren in aluminium

Image

Eigenschappen en voordelen

 • Sterke en strakke profielen
 • Ruime keuze aan profielstijlen
 • Uitgebreide kleur- en lakkeuze
 • 100% Belgisch
 • Geliefd door vele architecten
 • Volledig naar wens te personaliseren
 • Reynaers Aluminium is Europees marktleider
 • Binnenafwerking mogelijk in MDF
Offerte aanvragen
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Aluminium ramen en deuren verrijken de plaatsen waar we leven en werken. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie bepalen de ramen en deurende uitstraling van een woning.

Aluminium ramen en deuren van Reynaers Aluminium voldoen aan al jouw wensen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een uitstekende isolatiewaarde en je hebt een maximale ontwerpvrijheid.

Als partner van Reynaers Aluminium helpen wij je graag bij jouw keuze. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

Download het inspiratieboek

Offerte aanvragen

Kies een stijl van ramen die perfect bij jou past

Image

Klassieke ramen

De Reynaers ramen zijn vandaag de dag dé referentie. De ramen zijn verkrijgbaar in alle isolatieniveaus en een veelheid aan designvarianten.
Image

Schuiframen

De schuifsystemen van Reynaers bestaan in verschillende maten en vormen. Van minimalistische schuifdeursystemen voor moderne woningen tot schuiframen in drie of zelfs 4 delen.
Image

Vouwdeuren

Een vouwwand laat toe om tuin en terras te integreren in de woning. Met een vouwwand kan een hele raampartij geopend worden. Er bestaan verschillende designvarianten die de uitstraling van je woning mee bepalen.

Kies het profiel die aansluit bij jouw wensen

Image

Functioneel

De functionele basisvorm is sober en ongecompliceerd. Deze standaarduitvoering van de raam- en deurprofielen siert in eenvoud en zorgt voor een tijdloos design. Dit profiel is onderdeel van de Masterline 8 reeks.

Image

Renaissance

Het reliëf in de profielen geeft een esthetische meerwaarde aan woningen in een traditionele of rustieke stijl. Het design is uitermate geschikt voor toepassing in renovatie of restauratie. Dit profiel is onderdeel van de Masterline 8 reeks.

Image

Verborgen vleugel

De opengaande vleugel wordt volledig weggewerkt. Je ziet niet waar het raam opengaat. Een verborgen vleugel geeft een strakke belijning aan je ramen. Dit profiel is onderdeel van de Masterline 8 reeks.

Image

Deco

De unieke afgeschuinde lijnen van het deco raamprofiel sluiten perfect aan bij een moderne of hedendaagse bouwstijl. Dit profiel is onderdeel van de Masterline 8 reeks.

Image

Cubic

Deze stijl leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorij- en hoevestijl. Dit steel-look profiel is onderdeel van de Slimline SL38 reeks.

Image

Ferro

Deze stijl leent zich zowel tot toepassing in industriële architectuur met grote glaspartijen als in pastorij- en hoevestijl. Dit steel-look profiel is onderdeel van de Slimline SL38 reeks.

Image

Classic

De mooie 'steel look' van komt helemaal tot zijn recht in zowel karaktervolle nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Dit steel-look profiel is onderdeel van de Slimline SL38 reeks.

Interesse in aluminium ramen & deuren van Reynaers?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Waarom kiezen voor De Boever?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Premium Partner Schüco, Installer van Reynaers en Ambassador van Renson