Gevelbekleding in aluminium

Met de Linarte en Linius profielen kunnen gevels afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale of horizontale profielen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten, tot onder terrasoverkappingen toe.

Een subtiel design of duidelijk statement: spring creatief om met de mogelijkheden om je gevel te personaliseren: verschillende invullingen in hout of led-verlichting, het combineren van kleuren of integreren van je huisnummer. Buitenstopcontacten, parlofoon, brievenbus of een buitenkraantje worden subtiel ingewerkt.

Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

offerte aanvragen
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Waarom kiezen voor
De Boever Ramen & Deuren BV?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaren ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Het beste E-peil behaal je met de producten van De Boever Ramen & Deuren BV
Interesse om samen te werken met De Boever Ramen & Deuren BV?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Enkele getuigenissen

Onze renovatie kwam met de nodige uitdagingen qua ramen, maar het Team De Boever deinsde hier niet voor terug. We konden rekenen op een doordachte en professionele aanpak. Afgesproken timing en prijs werden nagekomen. Dank voor de correcte en vlotte service! We zijn tevreden!

A.V.

Zeer prachtig werk geleverd. Veel aandacht voor alles van details in opmeten tot het effectief plaatsen. En rap in handelen.

Y.V.

Tevreden over deze firma. Kwaliteit-service top! Goede communicatie! Ze zijn van hun woord.

E.D.

ramen en deuren