Stalen binnendeuren

Image

Stalen binnendeuren

Image

Onze stalen binnendeuren van STEELIT worden gekenmerkt door een slank, authentiek en tijdloos design. Daardoor integreren ze zich perfect in vrijwel elk interieur: van warm klassiek tot strak modern.

Onze collectie is een 100% handgemaakt Belgisch product dat staat voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering.

Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner voor de plaatsing van stalen binnendeuren. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

Offerte aanvragen
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Kies een stijl die perfect bij jou past

Image

Deuren

De deuren staan voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering.
Image

Slide

De slide deuren zijn met bijzonder aandacht en oog voor detail afgewerkt. De deuren, met hun authentiek en tijdloze, design zijn voorzien van 2 kwalitatieve loopwielen.
Image

Modulair

Het modulair concept biedt een waaier aan mogelijkheden om vanuit een enkele of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen.
Interesse in stalen binnendeuren?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Waarom kiezen voor De Boever?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Premium Partner Schüco, Installer van Reynaers en Ambassador van Renson