Ventilatieroosters

Ventilatieroosters helpen je huis gezond te houden. Ze bieden immers een weg naar buiten voor vervuilde lucht en laten verse buitenlucht binnen. In de badkamer is zo’n rooster vooral onmisbaar om de vochtige lucht weg te leiden en dus schimmels te vermijden, maar eigenlijk bewijzen de roosters overal hun nut. Van de kelder tot een masterbedroom op zolder, de roosters zijn in elke ruimte dé garantie op een goede luchtcirculatie.

Roosters bestaan in vele uitvoeringen. Aluminium, inox of PVC? Voor elke ruimte bieden we een duurzame oplossing in een kleur die past bij jouw woning.

Zowel bij nieuwbouw en renovatie zijn wij de geschikte partner voor de plaatsing van ventilatieroosters. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

offerte aanvragen
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Waarom kiezen voor
De Boever Ramen & Deuren BV?

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaren ervaring
Correcte & transparante prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Het beste E-peil behaal je met de producten van De Boever Ramen & Deuren BV
Interesse om samen te werken met De Boever Ramen & Deuren BV?
Vraag een offerte of maak een afspraak in de showroom!

Enkele getuigenissen

Onze renovatie kwam met de nodige uitdagingen qua ramen, maar het Team De Boever deinsde hier niet voor terug. We konden rekenen op een doordachte en professionele aanpak. Afgesproken timing en prijs werden nagekomen. Dank voor de correcte en vlotte service! We zijn tevreden!

A.V.

Zeer prachtig werk geleverd. Veel aandacht voor alles van details in opmeten tot het effectief plaatsen. En rap in handelen.

Y.V.

Tevreden over deze firma. Kwaliteit-service top! Goede communicatie! Ze zijn van hun woord.

E.D.

ramen en deuren